Postopek pridobitve eLRD

Postopek pridobitve eLRD in uporaba aplikacije je enostavna in hitra. 

  1. Za uporabo eLRD je POMEMBNO, da se prvo registriramo na portalu ribiskekarte.si -> POVEZAVA, kjer vpišemo elektronski naslov ter izberemo geslo

 

2. Po registraciji boste v svojo e-pošto prejeli potrditveno sporočilo za dokončanje registracije. Po kliku na povezavo v e-sporočilu, bo vaš račun na ribiskekarte.si AKTIVIRAN

 

 

3. Obiščemo spletno mesto ribiskekarte.si -> POVEZAVA, in se vpišemo z e-naslovom in geslom, s katerim smo se registrirali v portal (na spletni strani zgoraj kliknemo na PRIJAVA). 

 

4. Po uspešni prijavi z vpisom pravilnih podatkov se vam bo ponovno odprla spletna stran, kjer bo v zgornjem delu spletne strani namesto prijava prikazano vaše uporabniško ime, kot v primeru JANEZ (MOJ RAČUN). Kliknite na svoje uporabniško ime. Na levi strani imate možnost izbire zavihkov, kot so MOJ PROFIL, MOJE KARTE, eDENARNICA.

Kliknite na MOJ PROFIL

 

5. Po strani se pomaknite navzdol, kjer piše Letna ribolovna dovolilnica. V siv okvirček vpišite in izberite BOHINJ. Pod okvirčkom premaknite drsnik, kjer piše:

“Strinjam se s posredovanjem mojih naslednjih osebnih podatkov: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča zgoraj izbranim izvajalcem ribiškega upravljanja za potrebe preverjanja istovetnosti v povezavi z nakupom oz. aktivacijo ribolovnih dovolilnic, katerih nakup oz. aktivacija je pogojena s članstvom pri izvajalcu ribiškega upravljanja.”

in kliknite SHRANI

 

 

6. Uspešno ste zaprosili za izdajo letne ribolovne dovolilnice. Po plačilu letne ribolovne dovolilnice v pisarni RD, v času uradnih ur, bo vaša ribolovna dovolilnica aktivirana in jo bo mogoče uporabljati. Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo:

Pozdravljen/a Janez,

tvoja elektronska dovolilnica za Ribiška družina Bohinj, za ribolovno sezono 2023, ki traja od 01. 03. 2023 do 14. 11. 2023, je bila potrjena in aktivirana. Uporabljati jo lahko pričneš od 01. 03. 2023 dalje.

Za dodatna vprašanja se obrni na ribici@rdbohinj.si.

 

Zelo pomembno je, da pred obiskom v pisarni RD opravite zgoraj naveden postopek za pridobitev eLRD. V kolikor postopka ne boste opravili, bo potreben obisk v naslednjih uradnih urah. 

 

O uporabi aplikacije eLRD smo že pisali, objava na naši spletni strani ->POVEZAVA

Aplikacija eLRD za ANDROID -> POVEZAVA

Aplikacija eLRD za IOS -> POVEZAVA

Navodila za uporabo aplikacije -> POVEZAVA