V letu 2022 bo možna uporaba letne ribolovne članske dovolilnice, informacije posredujemo spodaj. Za vse tiste, ki bi jih uporaba eLRD zanimala vas vabimo, da si preberete navodila za aktivacijo in uporabo eLRD na spletni strani Ribiške karte – spodaj povezava do navodil. 

Vsem članom in članicam želimo veliko uspehov, vesele božične praznike ter srečno novo leto 2022 ter še naprej Dober prijem!

Zadeva:

Uporaba elektronske letne ribolovne dovolilnice

Vsebina:

Spoštovane članice in člani!
V letu 2022 boste tisti, ki boste to želeli, uporabljali elektronsko letno ribolovno dovolilnico (eLRD). Ta deluje kot aplikacija za Android ali iOS (za prvega je na voljo tukaj https://play.google.com/store/apps/details?id=si.ribiskekarte.elrd, za drugega je na voljo tukaj https://apps.apple.com/si/app/elrd/id1552780548).
Tisti, ki boste uporabljali eLRD, se najprej registrirajte na portalu ribiskekarte.si tukaj https://www.ribiskekarte.si/register/?lang=sl. Nato se prijavite v portal in kliknete na Moj račun -> Moj profil. Na dnu strani je rubrika Zaprosi za novo letno ribolovno dovolilnico. V okencu izberete “Bohinj2 in pritisnete OK. Pri postopku zaprositve eLRD vam bodo lahko v pomoč tudi navodila https://www.ribiskekarte.si/navodila-za-aktivacijo-in-uporabo-elektronske-letne-ribolovne-dovolilnice
Uporaba eLRD je enostavna in intuitivna. Za navodila preberite https://www.ribiskekarte.si/navodila-za-aktivacijo-in-uporabo-elektronske-letne-ribolovne-dovolilnice
Za vsa vprašanja smo na voljo v tajništvu RD.
Lep pozdrav in dober prijem!
UO RD Bohinj

Lep dan želim, Jure

 
Jure Ušeničnik Schifferstein | Key Account Manager
 

 
www.ribiskekarte.si – It’s not about the catch, it’s the experience!


Contact information: 

GSM: +386 31 441 175

@: jure.usenicnik@ribiskekarte.si